Rakennus- ja purkuleiri

Ilmoittaudu Säihkeen rakennus- ja purkuleireille!


Rakennusleiri järjestetään 8.-11.7.2017 ja purkuleiri järjestetään 20.-22.7.2017. Rakennusleirin aikana keskitytään rakentamaan leirin yhteistä infrastruktuuria ja leirilippukuntien rakentaminen tapahtuu leirin alkaessa, eli 12.7.2017. Purkuleirillä leiri puretaan. 

Rakennus- ja purkuleirit on tarkoitettu kaikille samoajille, vaeltajille ja aikuisille. Mikäli osallistut rakennusleirille alusta asti, voit saapua leirialueelle jo perjantaina 7.7., jolloin alueella on mahdollista yöpyä.

Rakennus- ja purkuleireille ilmoittaudutaan tämän lomakkeen kautta viimeistään sunnuntaina 18.6.2017. Rakennus- ja purkuleiri ovat ilmaisia. Mikäli osallistut purkuleirille koko ajaksi, saat leiritoimistosta 40 euron talkoopalkkion leirin päätyttyä. 

Alle 18-vuotiaat täyttävät huoltajan allekirjoittaman lupalapun, joka toimitetaan Jenni Viitaselle (jenni.viitanen@partio.fi). Lupalappu löytyy täältä.

Mikäli rakennus- tai purkuleireistä ilmenee jotakin kysyttävää, otathan yhteyttä Säihkeen tekniikkajohtajaan, Eelis Norjaan (eelis.norja@uusimaa.partio.fi)